Äntligen sooooool och värme

Godmorgonnnn
Idag skiner solen och det ska bli över 23 grader , idag blir det bada och sola! Får passa på den enda dagen vi har sol hehe.

De senaste dagarna
Har vi varit hemma, lekt, bråkat (trots åldern) , fixat hemma och planerat inför festen. Det är enkel som ska planeras och såvidare.

Helgen
Tänkte vi leka med min syster men vi får se om vi får till det - det hade varit roligt. Sola och bada hade varit roligt och eftersom sommaren inte kanske kommer tillbaka så måste vi passa på! Hehehe


Gillar

Kommentarer

Silverblomma,
Blir att passa på att sola och bada här med idag..ha en bra dag
www.nouw.com/silverblomma
misslindhe
misslindhe,
Jag ska planera till sambons 25 års fest som ska vara i December månad, visst det är ett tag till men tiden går ju så jäkla snabbt :O
Så börjat små planera, dekoration och sånt ska fixas, tårta är fixad, maten ska fixas och bestämmas vad vi ska bjuda på.. Lekar, musik osv... jaa massor!!!
nouw.com/misslindhe
Kamilla,
Ja visst är det underbart att sommaren kommit tillbaka med besked. Ännu bättre att vi är på Gotland nu då. Njut av allt det härliga sommarvädret nu.
kamillaskamera.com/
charlottelinden.se,
Har också njutit av solen idag och passat på att både sola och bada 😊 Man uppskattar verkligen solen och värmen lite extra denna sommar när vi inte är lika bortskämda med den!
charlottelinden.se
Marie,
Så härligt med lite sommarvibbar igen och sådan där rosa liknande topp har jag med
sweetwordsbymirre.com
Amandizan
Amandizan,
Njut att vara på stranden och bada det är ju så skönt. Det är som du säger man får passa på😊
nouw.com/amandizan