Morgonbus på gården

Klockan tio var vi ute och busade på gården.
Det blev fotboll, gunga, kurragömma och kull och efter en timmes busade var både jag och Leon trötta, varma och ville gå hem.

Dagen
Jag lyckades få tag på en tvättid , en sista minuten tid så eftermiddagen består av tvätt. Sen har jag lovat Leon både handling plus gå till lekplats i eftermiddag/kväll så det ska vi med göra.

Morgon
Ska jag jobba kväll och fredag också.
De sista två passen - den efterlängtade semestern är på ingång och jag känner det i hela kroppen.

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Vad mysigt sätt att dra igång dagen på, att leka och busa på lekplatsen! Jag borde nog också starta en maskin tvätt =)
www.frokenrodlok.se
Pärla
,
Men kul att börja dagen med lite lek. Tvätt är sådant nödvändigt ont, hehe.
Men skönt med semester, det hade jag sett fram emot men nu bytte jag jobb så jag blir utan.
charlottelinden.se,
Låter jättemysigt! Underbart sätt att starta.dagen på 😊 Gud vad skönt att semestern är så nära nu! Kan tänka mig att du längtar!
charlottelinden.se
dianalowegren
dianalowegren,
Förstår att du längtar till semestern. Det gör jag med, jobbar helgen och tre pass nästa vecka. Känns som en evighet. Vilken härlig dag du och sonen fått, förutom att tvätten behövde fixas. Kan va skönt att få undan den iofs. Vem vill ha massor med smutsig tvätt hemma liksom 🤣
nouw.com/dianalowegren
Åse
,
Tvätta är nåt jag absolut skulle ha gjort haha
Så roligt att du nu har så nära till semestern 😃. Den är alltid väldigt välbehövlig och man känner sig glad när man närmar sig den 😊 . Så skönt att du fick tag på tvätttid kan lite förstå att sådant är lite lycka 😊.
www.saramadeleine.se
Hannas krypin,
Vilken härlig start på dagen, att vara ute och leka. Det saknar jag inte direkt det där med att tvätta i tvättstuga. Skönt med egen. Bra att du fick en tid. Visst är det lite så att lagom man är ikapp så är det ett berg igen.
hannafialotta.blogg.se
Madde ,
Vilken härlig start på dagen. Så nedräkningen till semestern har börjat på riktigt nu förstår jag. Själv har jag ett par veckor till som jag får vänta
www.nouw.com/madelena