Nytt från beautybargain

Detta inlägget är i samarbete med Beautybargain Jag har fått hem olika produkter som jag tänkte visa upp och berätta för er. Vissa av sakerna har jag provat - andra inte.
Låt oss börja!

- Nya borstar. yes yes yes! Jag tyckte det var dags att införskaffa lite nya sminkborstar. De jag har börjar bli gamla och behövs helt enkelt bytas ut. Vi har ny highlighter borste, rouge borste, olika typer av blending brush och brynborste. - Vita puffen. Den anväder jag till att applicera settingpowder. Jag trycker lätt in pudret i ansiktet. Jag tycker det fungerar toppenbra och sätter min foundation kanonbra. - Frucits Macadamia hair food. En 3-i-1 hårmask för torrt hår.
En produkt jag ser fram emot att använda!
Kan användas som balsam, som en inpackning eller som en Leave - in kräm i ditt torra hår. Det är så jag kommer använda den - som en leave in kräm i topparna där håret slits mest. Ser fram emot att se resultatet helt klart! - Ögonfransböjare. hur kan jag inte ha köpt detta innan? Den är så bra! Tänk bara på att böja dina fransar innan du applicerar mascara annars så bryter du dina egna fransar.

-Hårspray.
Var tvungen att klicka hem detta hårspray och det visade sig vara kanonbra !Med koden "Jossan15 " får ni 15% rabatt på köp över 100kronor. Gäller ej kampanjer!In och kika hos www.beautybargain.se nu

Gillar

Kommentarer