Skönhet och mycket mer till låga priser!

Detta inlägget är i samarbete med https://www.beautybargain.se/

Kolla! Vilka grejer jag fick hem här om veckan!


Låt oss börja med shampot & balsam!
Syoss Silicone free schampo och balsam. Bra för torrt och slitigt hår. Det ger näring och tynger inte ner ditt hår - intensiv vård för skadat hår.
Kanonbra är det! Jag har använt det nu ett par gånger och jag tycker det är toppen! De billiga man kan hitta i tex mataäffer är inte så bra egentligen då de innehåller massa skadliga ämnen för håret.

Brow ultra slim pencil - Min nya favvis! använder denna nästan dagligen. Den lilla pennan gör det enkelt att skapa de perfeka brynen! Den är dryg också vilket är ännu mer toppen!

Garniér bb cream . Jag har alltid velat lägga vantarna på en bb cream och när jag såg att beauty bargain hade den så var jag såklart tvungen att ha den!
De första gångerna jag använde den tyckte jag den va toppen - eller, den är toppen men (ja där kom ett men) jag gjorde misstaget att spraya settingspray på ansiktet när jag var klar och sprayen lämnade vita fläckar efter sig på ansiktet. Så alla droppar på ansiktet ( även om du har settingpuder osv ovanför) kommer lämna vita märken på ditt ansikte. Den håller alltså inte bort fukt / vatten.
Vill du ha en lättare teckning på tex sommaren så är den kanon - den gör jobbet och har en teckning på ca 50%.
Den innehåller också parfym vilket ibland känns när du tar på den så är du känslig mot parfymerade produkter är denna inte för dig.


Med min kod " Jossan15 " får ni 15% rabatt på köp över 100kr ( Kan inte kombineras med andra rabatter). Gå in på https://www.beautybargain.se/ och kolla in alla deras grejer. Glöm inte de har mycket mer än smink; där finns hud & hårvård, inredningsgrejer, barnsaker, apotek och lite annat smått & gott!

Gillar

Kommentarer