tips på bra bugetprodukter

Då var det dags för ännu ett sminktipsinlägg!
Vad har jag och tipsa om denna månaden då?

- Loreal Antiredness primer. En primer som gör så de röda neutraliseras och inte lyser igenom sminket så mycket.
Grönt motverkar rött och fungerar precis som den ska. Den lägger jag på mina röda partier (vilket brukar vara kinder).

- Wet 'n Wild Nude awakening. En liten ögonskuggspalett som innehåller två transition färger, några matta och några skimriga. Det är en bra vardagspalett och färgerna håller de timmarna du behöver det. För att göra färgen mer intensiv kan du alltid spraya din borste med settingspray eller ta ögonskuggsprimer alt concealer så har du genast en starkare färg på ditt ögonlock. Mycket prisvärd palett!

- Loreal Infallible total cover foundation. En mycket bra budget foundation. Den är heltäckande, kakar sig inte och om du behöver en extra boost med fukt så spraya lite settingspray alt facemist. Använder den dagligen.

- Isadora quick nail spray. Ett spray som ska få ditt nagellack att torka snabbare och inte förstöras så lätt. Super bra för mig som har dåligt tålamod hehe.

- Wet 'n wild highlighter. En fin, skimrig highlighter i en fin rosa nyans. Sitter fint på huden. Försvinner dock inom någon timme men det gör inget att bygga upp den igen.

- Wet 'n wild white eyeliner. En vit eyeliner som jag ibland lägger på nedre fransraden. Superbra om du vill öppna upp ögat mer och få lite större ögon. Använder den i både vardags sminkningar och festligare - berode på looken jag är ute efter.

Kolla in https://www.beautybargain.se/ för att kolla in deras skönhetsprodukter, inredningsgrejer och massor mer.
Med koden "Jossan 15" får ni 15% rabatt på köp över 100kr (Kan Ej kombineras med andra rabatter).

Happy shopping!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Helt ärligt så ÄLSKAR jag många budgetprodukter, Maybelline är min favorit när de gäller mascaror bland annat :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom