Trump, träning och torsdag

Godmorgon torsdag!!
Hur är de med de idag? Med mig är de kanon!
Jag har sovit så gott och länge inatt, till skillnad mot de andra nätterna. Känner mig pigg och fräsch i kroppen faktiskt. 😃

Startade morgonen med att kolla på Nyhetsmorgon. Allt handlar om President valet i USA och ja.. jag är en av dom som tycker de är SÅ bra att Trump är borta från makten.
Leon ska iväg och vara iväg i flera dagar så morgon har bestått av mys och kramar. Känns lite i mammahjärtat helt klart men jag vet han kommer ha de så roligt!
Jag ska jobba kväll hela helgen och därför passar de extra bra att han inte är hemma.

Tänkte få in ett träningspass idag - antigen går jag ut på en löptur eller så kör jag ett pass hemma. Något av det ska jag klämma in iallafall.
Jag ska också hämta paket och spela in ett samarbete :)
Vi får se vad jag hinner idag.. det kommer en dag imorgon också.

Annars så önskar jag er en underbar torsdag!

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Trump är ju helt galen . Tur han är borta nu, men litar inte alls på han och hans lilla svans. Tänkte tagit mig ut idag, men regnet bara vräkte ner så får hoppa över det.

nouw.com/madelena

Ja, det är skönt att galna Trump är borta. Kan inte för mitt liv förstå att han har så många anhängare som tycker han är bra.

Ha en fantastisk Torsdag

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,

Är tyvärr väldigt trött och seg och skulle förmodligen behöva ett träningspass av något slag... Tänker varje dag att idag ska jag vila, så tränar jag imorgon.. men nej 😊
Ja äntligen är Trump borta från makten! Puh! Det kunde liksom ha gått hur som helst med honom vid rodret. Nu kan det ju bara bli bättre 😊

nouw.com/popprinsessan
Elina,

Så skönt att Trump är borta från makten!

Hoppas din jobbhelg blir bra och att du fick till ditt träningspass 😊

detkaosvikallarvardag.com
Marie,

Vad roligt att du är tillbaka igen , samt instämmer om Trump, maryren hualigen. Tror denna man är ödmjukare och mer fredligt inställd

sweetwordsbymirre.com
Michelle ,

Usch för Trump han har ju bara förstört så mkt och till o med skadat sitt eget folk. Han borde fängslas ! :glad att biden är den nya presidenten.

michellefrandell.blogg.se