Tuffa dagar med ett huvud som inte vill samarbeta

Jag har haft en hemsk huvudvärk de senaste dagarna. Igår var de så hemskt så jag kunde inte koncentrera mig när de började bulta i mitt huvud. Mina ögon påverkas och jag ser suddigt och blir så ut helt plötsligt.
Jag har varit hos ögonläkaren idag och jag måste till en optiker som jag passande nog ska till snart.

Är därför också glad jag är fri i helgen. Ville jobba extra men med denna huvudvärken får jag avstå det.
Idag blir därför en lugn dag.
Jag ska städa lite , laga en god fredagsmiddag och bara vara. Har vilat i typ två timmar och det gjorde också susen.

Gillar

Kommentarer

Blondina,

Fy med huvudvärk :/ hoppas att det går bra sen hos optikern. Ha en fin helg vännen

blondinas.se
Hannas krypin,

Vad jobbigt att du har haft så ont i huvudet. Jag har också haft en del huvudvärk men nu när jag dricker mer så är det bättre. Skönt att få träffa ögonläkaren och få lite hjälp. Hoppas att huvudvärken ger med sig iallafall så att du får en bra helg..

hannafialotta.blogg.se
Madelena
Madelena,

Usch då. Huvudvärk är inte kul att ha. Hoppas du får en mysig helg, utan huvudvärk.

nouw.com/madelena
Marie,

Fy låter som migrän, men antar det är spänningshuvudvärk och den är ju nog så illa. Den har jag också haft många gånger och det är bedrövligt, jag brukar få så ont ibland så jag nästintill kräks. Krya på dig, kramar

sweetwordsbymirre.com

Fy! Sådan där huvudvärk är VIDRIG! Jag har kronisk spänningshuvudvärk och ibland slår det om till migrän. Man blir helt utslagen och mår skit. Får synbortfall av saken också. Du har inte bett om migränmedicin?

www.saramadeleine.se
Motherandwife,

Usch få. Har inte subbig syn med min huvudvärk men vet hur ont det gör

motherandwife.se
Lexochlogan
Lexochlogan,

Huvudvärk är verkligen ingen hit, får det när jag är stressad/övertrött och kan bli illamående, försöker verkligen att inte hamna där. Mannen däremot har migrän ofta och har även börjat få problem med sitt ena öga. Hoppas det gick bra hos ögonläkaren i alla fall, och att du mår bättre idag

nouw.com/lexochlogan
DianaSaelöen ,

Usch och fy för huvudvärk, man kan verkligen inte fokusera på att göra något vettigt. Hoppas det hjälper med ev. nya glasögon. Sist jag var iväg pga att jag såg suddigt visade det sig att min syn förbättrats och att mina glasögon var för starka - det hade jag aldrig trott.

nouw.com/fibrolivet
fighterwomen85
fighterwomen85,

Fy för huvudvärken. Så bra att du fick kom a till en ögonläkare så snabbt. Kanske inte kul att gå till en Optiker. Men är det som krävs så. Men det kommer bli bra ❤️. Du får tänka att förhoppningsvis så försvinner huvudvärken.

Skönt att du hade en chill dag igår. Hoppas att fredags maten blev god.

nouw.com/fighterwomen85