Vilken matkasse passar dig bäst? Ta reda på det här!

I annonssamarbete med sverigesmatkassar.se

Vi har alla varit i situationen där man inte vet vad man ska äta till middag, vad man är sugen på just den dagen eller om man inte riktigt har tid att göra ett långkok. Hur ser era vanor ut med matkassar? Planera middagar? Handlar ni i affär fortfarande eller ni beställer hem mat med hemleverans? Nu i dessa tider vi är i nu där man helst inte ska vistas i en mataffär, eller är i riskgrupp är detta ett bra alternativ. Ni slipper stå i kö, i trånga miljöer och gå runt i en varm mataffär.

Jag måste säga jag gör båda två. Jag beställer hem mat och får den levererad till mig och jag har planer på att prova de olika matkassarna som finns på marknaden idag. Ibland händer det dock att jag springer inom affären för att handla något man fattas till middagen, eller så vet jag inte vad vi ska äta till middag och så blir det ... Samma "gamla" måltider.


Nu kan ni få hjälp med att handla maten, planera vilken dag man ska äta vad och såklart följer recept med. Sparar både tid och pengar - då vi alla vet att när man handlar i en affär fysiskt (speciellt när man är hungrig) - tenderar man att faktiskt handla mer än vad man behöver!

sveriges matkassar kan ni få hjälp att välja de olika matkassarna, de är nämligen en guide och jämförelsetjänst. Det finns olika prisalternativ också. Vill du komponera din egen meny? Eller vill du äta hälsosamt och ekologiskt? Vill du ha en kasse för barnfamiljer?
Eller något från Ica, Coop , City gross , Gi-boxen? Ja, det finns massor att välja på och jag har bara nämnt några. Och blir det svårt att välja kan Sveriges matkassar hjälpa dig lite på traven. Det finns nämligen recensioner om de olika kassarna, vad var gott och vad var mindre gott? På rekommendationslistan ligger Hello fresh, Middagsfrid och Linas matkasse just nu.

Har ni provat någon matkasse? Ni får gärna dela med er av er erfarenhet.
Har man lite idétorka på vad man ska äta till middag är detta ett smart alternativ , om man vill prova några nya maträtter, nya ingredienser eller spara tid. Bara för de är enkelt behöver det inte betyda det inte kommer vara gott och smidigt!
Gillar

Kommentarer