Torsdagstipset

Torsdagstipset – Ole henriksen

83096704_2540230526025564_8661243242525753344_n

Nu tänker jag börja med en ny sak på bloggen – nämligen torsdagstipset. Det kan vara allt från makeup, beauty, mat, bok och så vidare. Första tipset kommer här!

”Nurture Yourself Set från Ole Henriksen. –
Wonderfeel Double Cleanser är den ultimata spaupplevelsen för torr och känslig hy. Makeup, smuts och orenheter avlägsnas snabbt samtidigt som huden tillförs massor med vårdande fukt.
HydraClay Detox mask är det älskade, tredje steget i bästsäljande Power Peel Transforming Facial System. Med sin unika sammansättning av kaolin och fem botaniska oljor är det en mask som rengör huden på djupet på samma gång som huden fylls av fukt. Lugnande växtextrakt gör denna ansiktsmask mild nog att användas även av uttorkad och känslig hy.
Nurture Me Moisturizing Creme är en skönt fyllig crème som smälter in i huden. Innehåller närande vitaminer som mjukgör och stärker hudens naturliga försvar. Särskilt lämplig för känslig hy och hy med tendens att rodna. ”

Min åsikt:
Jag tycker detta är superbra. Detta settet fick jag i julklapp av min moster och det passar mig perfekt som har känslig och torr hy.
Cleansern är super och den tar bort all makup. Dock kan jag tycka de svider när man gnuggar vid ögonen men de kanske bara är jag som har känsliga ögon. Den lägger sig fint på ansiktet och återfuktar så bra.

Här kan ni hitta det

9 reaktioner till “Torsdagstipset – Ole henriksen”

  1. Wow vilket bra inlägg. Bra serie att ha och tipsa om olika saker. Fins förpackningar på dom med. Har känslig hy med och det kan ju vara extremt jobbigt att hitta rätt produkt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s