Vardagligt

Två dagar utan dig

82786114_10157926725099462_1743312936090206208_o

Nu i eftermiddags åkte L iväg till min moster. Han ska sova där tills på Lördag. Varför tänker ni då kanske? Jo jobb. Jobb och jobb. Hela helgen jobbar jag och pappa. Förskolan är stängd imorgon och varken jag eller Pappa kan ta fritt. Så är hon så snäll och ställer upp och tar Leon. På lördageftermiddag kommer han hem igen, min lilla bubbi. Saknar honom redan och de är så tomt utan honom. Vår lilla glädjespridare. ❤

Jag gör just nu lite middag samt matlådor till jobbet. Tycker det är bättre och göra matlådor än att äta en knäckemacka eller något annat dåligt (kakor och choklad).
Kvällen blir lugn. Lägga fram kläder inför imorgon och duscha osv.

 

14 reaktioner till “Två dagar utan dig”

 1. alltså det är så precis man kan önska va själ en stund men sen om de åker i väg för man ska jobba eller göra något så guuuud så man saknar om o längtar ihjäl sej . hoppas tiden går fort tills du träffar din älskling igen han e så fin o söt

  Gillad av 1 person

 2. Alltid jobbigt att vara ifrån gullungarna men han får det säkert jätteroligt hos moster som är så snäll och tar honom till sig. Det är verkligen inte alltid man kan styra sina arbetstider. Men å andra sidan om ni bådar jobbar en helg så har ni kanske möjlighet att vara lediga tillsammans en annan helg, det är ju också värdefullt.

  Gilla

 3. Perfekt att fina moster finns då, suveränt. Det är ju toppen sådana ggr sedan då de börjar skolan att fritis alltid finns öppet. Samt har de planering på förskolan. Söt man får vara då =D

  Gilla

 4. I det läget hade jag nog haft en barnvakt hemma hos oss med barnet, under själva arbetstiden jag jobbade. Så slapp jag vara ifrån barnen så länge. Usch, att vara ifrån barnen är det värsta jag vet. En hönsmamma här? Japp! Eller ja, blivit värre efter äldsta dotterns anafylaktiska chock sommaren 2018 och alla hennes allergier ”poppade” upp.

  Gilla

 5. Åh förstår att det blir tomt men fantastiskt att ha människor som ställer upp ❤ Hurtigt med matlådor, önskar jag var bättre på det för det är ju sååå mycket enklare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s