Vardagligt

Vacker soluppgång

Det var en vacker himmel som jag la ögonen på imorse från sjukhusfönstret.

Trött var jag imorse när klockan ringde 05.00. Ställde givetvis om klockan och steg inte upp förens en halv timme senare. Det blir en stressig morgon hemma då – något jag egentligen inte gillar. Men, jag är så fruktansvärt trött och seg just nu. Jag ligger och tänker, överanalyserar och håller på under nätterna. Timmarna flyger förbi och jag får inte de timmarna jag behöver.

Om någon vecka är det dags för ett möte med min psykolog – något jag ser väldigt mycket fram emot. Behöver prata av mig ordentligt.

Dagen blir lugn och mysig. L kommer hem idag och det ska lekas och mysas mycket. Saknar honom så mycket ❤️

11 reaktioner till “Vacker soluppgång”

  1. Visst la du upp den här bilden på din instagramstory tidigare idag? Hur som helst, någonstans har jag sett den och nu när jag läser att den togs från sjukhuset faller bitarna liksom ihop. Jag funderade över om det verkligen såg ut sådär där ni bodde, haha! Stor kram älskade du!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s