Vardagligt

En kall och regnig tisdag

83523529_166129911359557_1992684273508810752_n

Imorse vaknade jag och de kändes ok att stiga upp 05.00. Leon är sjuk och idag är de pappa som är hemma med honom. Torsdag och fredag är de min tur att vabba. Ska se om de blir ett besök hos vårdcentralen för dålig är han.

Just nu så är maten på g på spisen. Idag blir de fisk, kokt potatis och kall örtsås. Supergott! Senare ska jag slänga sopor och jag tänkte antigen gå ner till affären på torget eller gå bort till de andra torget och hämta ett paket. Får se vad orken räcker till.

Mina eksem har blommat ut igen. suck. Jag tyckte de va så skönt att inte ha dom. Det är bara jobbigt och de gör så ont. De svider, är torrt och kliar. Nej fy för eksem. Hoppas det blir bättre när våren närmar sig.

klockan är inte mer än 17.00. Känns som klockan är 20.00 och de snart är dags att lägga sig. Diggar inte detta mörker längre nu. Behöver ljus och sol. D-vitamin så kroppen kan känna lite glädjerus. Tror inte jag är den enda. 

 

But one of the big lessons I have learned from my journey is you can’t please everyone, so don’t try.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s