Vardagligt

Vabb

83678996_174930060517078_8292832896473890816_n

Så var de dags för vabb även här.
Leon har varit dålig sedan helgen och nu har pappa vabbat dessa två senaste dagarna. Imorgon och fredag är de min tur att vabba. Dunder förkyld, slem hosta och feber till och från är vad som har ”drabbat” honom denna gång.

Morgondagen blir mys hemma. Det är det som står på schemat. Kanske städa här hemma lite. På fredag ska jag iväg och göra mina fransar. Det va sååå längesen (flera år) sen sist jag gjorde mina fransar och jag är så trött på mina korta strå. Ska bli skönt och snyggt att faktiskt få ha fransar igen. Sen, ja, de kommer vara svårt att inte få tvätta mig i ansiktet som vanligt men ja. De löser sig alltid hehe.

Helgen blir lugn och bara försöka få leon frisk. Nästa vecka är de min sex dagarsvecka som innebär jobba tre Morgonpass, ledig en dag och sen jobba tre kvällspass.
Blir bra detta.

En reaktion till “Vabb”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s