Vardagligt

Som en ny människa

83873301_519622188679863_3127936398624030720_n

Igår gjorde jag mina fransar. Det var många år sedan sist.

Har verkligen saknat det. Man känner sig så fräsh och piggare. Och vad jag sparar tid på att slippa klydda med mascara på morgonen. Hoppas jag nu fortsätter gå dit och gör mina fransar.

Idag är det lördag och Leon är betydligt piggare vilket är skönt. Han har kvar sin hosta och näsan rinner men förutom det så är han pigg. Han hostar inte lika mycket heller, han fick faktiskt sova hela natten utan att hosta. Skönt för oss alla. Alla har fått sova ordentligt och det mår man helt klart bättre av!

Kvällen spenderas hemma. Vi ska kolla fotboll, senare kolla mello! Jag tycker de är så mysigt och trevligt att kolla mello faktiskt. 🙂 Pizza blir maten idag och till det ett glas vin. Är det lördag så är det.

 

8 reaktioner till “Som en ny människa”

    1. Har inte gjort fransar på länge men man tappar ju några fransar efter ett tag.. men ca 5veckor kanske. Kommer göra om dom om typ 5 veckor. Man ska inte fylla på för tätt intill för de måste lyftas och rensas med. Det är klart de slits på ens egna fransar , men de beror också på vem som gör det. Jag får ju inte ha naglar så detta är perfekt. Sparar så mycket tid på att inte hålla på med mascara varje dag

      Gilla

  1. Jag skulle vilja testa det här med fransarna. Mina är rätt ljusa och de är inte särskilt långa. Jag vill att fransarna ska markera, men jag vill inte alls att det ska se onaturligt ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s