Vardagligt

Saturday

Jag är väl medveten om att jag missade torsdagstipset denna veckan. Sorry guys!!!

Varit så mycket denna veckan (brukar vara de när man jobbar sex av sju dagar). Den kommer nästa vecka. Jobbade kväll igår och idag är det ännu ett kvällspass med grymma kolleger!

Vaknade imorse så täppt i näsan… nu tror ni jag ska skriva jag är förkyld igen. Men nejdå, det är allergi. Pollen är i fullgång i Malmö och det märks på min näsa & ögon! Bara att gilla läget och ta massa allgeritabletter.

Nu – ska jag lägga en ansiktsmask. Dock lite scared för mina fransar (hehe) men de är ett måste. Diska undan lite och sen packa till Leon. Han ska sova hos P , vi jobbar denna helgen. Imorgon jobbar jag dessutom ett morgonpass pga byte. Skönt med sen 2 och en halvdags ledigt.

Gott med Nespresso ☕️

Ha: en underbar lördag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s