Vardagligt

Kan det inte bli varmare snart

20200302_124619475_iOS
Tog ut mina solisar igår, vilken underbar känsla med lite sol igen.
Har jobbat som vanligt, Ska jobba också imorgon och torsdag. Sen har jag några dagars ledigt, men de är inte för att slappa eller så – nejdå. Leon ska opereras på fredag och det är jag väldigt nervös för. Men, jag vet att vår sjukvård idag är så bra så jag är lugn när de gäller den biten. Det är nog mina egna känslor som är jobbiga.

Annars?
Jo, det rullar på! Jag är ofantligt trött just nu. Vet inte vad de beror på men jobbigt är det. Känner mig orkeslös, hängig och alltmät slö. Hoppas det vänder samtidigt som solen vill göra come back och ge oss lite D-vitamin.

 

 

En reaktion till “Kan det inte bli varmare snart”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s