Vardagligt

sunday funday

Processed with VSCO with fv5 preset

Nouw strular som tusan. Jag kände de kanske var meningen och drogs hit igen. Men nu kommer jag skriva lite här innan jag delar att jag ångrat mig igen. Jag vet ni tröttnar på mig men jag är en riktigt veleröv – de får ni acceptera! ha ha ha.

Söndag och jag är hemma från jobbet. Var en bra dag idag och det är jag tacksam över. Imorgon också sen två kvällar.
Eftermiddagen består av laga mat, städa leons rum som för övrigt är K A O S . Förstår inte hur en 4åring (snart) kan stöka ner så otroligt mycket. Han drar fram allt och vips – är de lika stökigt igen på en timme.

visst är blommorna fina? De fick jag igår av Leon.
Älskar färska blommor på köksbordet som möter mig på morgonen. Gör mig glad i hjärtat.

Nej, nu måste jag sluta babbla och ta tag i mina to do’s – de gör sig inte själva liksom.

2 reaktioner till “sunday funday”

  1. Jag har också märkt att nouw strular. Jag delar ju och länkar till mitt wordprssonlägg där bara för att på ett sätt visa att hej hej jag bloggar fort så här är jag. Dock så strular det då när jag bara ska göra en länk. Jag får skriva om rubriken flera ggr, den bara försvinner och länken kan jag få göra om femtielva ggr innan den blir en länk. Samt att det är så segt igen och tycker tt det blir inte som man vill inlägget.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s