Samarbete och Annonser, Vardagligt

Övertrött, dåligt tålamod och torra läppar

Leons förskola har från och med måndag bara ute verksamhet – dvs dom är ute hela dagen med undantag för dåligt väder och lite sånt.
Jag var helt klart skeptisk i början men sedan när jag märkte hur bra det är för barnen så kan jag erkänna jag tänkte om.
Leon var så trött igår – då hade han haft utedagar två dagar i rad och aktiverat sig mycket hela tiden.
Ingenting fungerade som det skulle igår vid hämtningen; ville inte hem, la sig på marken och grät, tog av sig jackan, snubblade och hade absolut inget tålamod..
I hela ansiktet syntes det att han var trött och ville inget annat än att sova – så, när vi kom hem la han sig på soffan och vid halv fem på eftermiddagen sov Leon.
Jag lät honom sova och han sov från 16.30 till 05.00 imorse – med något litet uppvak här och där men inget större. Han behövde få sova och det gjorde honom gott att återhämta sig lite.

Idag är det inte en lika trött pojke som sitter i soffan. Nejdå – vi har varit ute och lekt efter förskolan och sedan gick vi in.
Jag ska laga lite middag och sedan ska jag invänta min beställning från Coop – hemkörning just nu är så skönt. Hoppas bara jag får så mycket av mina varor som möjligt!

Vädret i Malmö varierar. Ena dagen är det soligt och varmt – andra dagen blåst och kyligt. Denna blåsten tar kål på mina läppar – de är så torra hur mycket jag än tar på Cerat.

på min instagram HÄR får ni just nu ett erbjudande om rabatt på alla skal hos Ideal of sweden.  (Då blir denna biten ett samarbete med Ideal of sweden & brandbassador)

20200504_150903350_iOS

Detta fina skalet fick jag hem här om veckan och jag älskar de! Så vårig, pastell grönfärg!

Ha en toppen dag älsklingar ❤

14 reaktioner till “Övertrött, dåligt tålamod och torra läppar”

 1. Kan nog vara skönt med att vara ute så länge vädret tillåter. Men tråkigt när de krånglar så. Han behövde sova då stackaren.
  Skönt med hemkörning ja!
  Älskar deras skal, så fina.

  Gillad av 1 person

 2. Här är vädret också konstigt – idag är de strålande sol o plusgrader men i helgen ska de ösa ner snö 😦 Hemkörning är verkligen praktiskt 😀 perfekt när man har barn också

  Gilla

 3. Vädret har varit rätt konstigt här med men idag har vi fått se solen igen 😊.. Vad skönt att han sovit ut kan förstå att han va trött igår om dom var aktiverade hela dagen ute med 😊

  Gilla

 4. Det är ju bra att vara ute säger dom i frisk luften när det är som det är. Men trött kan jag tänka mig att han varit efter att lekt ute hela dagen. Skönt med hemkörning också, slippa trängas bland folk när alla är så oroliga hela tiden.

  Gilla

 5. Jag var också skeptisk till utedagis, och är det fortfarande till ur och skur dagis, men om det finns möjlighet att vara inne vid riktigt dåligt väder så är det jättebra, mina barn slutade helt att vara sjuka när de började på utedagiset, så jag tror att det är bra.

  Gilla

 6. Superbra för barnen att vara ute mycket! Och så håller de ju bacillerna borta! Tycker att de där skalen är sååå fina, tyvärr finns de inte till min telefon 😔

  Gillad av 1 person

 7. Skönt ändå att barnen är trötta när dom kommer hem på kvällen ❤ vilket super fint skal du har fått hem tror att jag ska klika hem ett skal jag med

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s