Vardagligt

Vet inte vad jag vill göra längre

Jag älskar att skriva, mer än vad jag älskar att filma till youtube. Men det känns som jag har tröttnat på blogga.

Jag byter bloggsida hela tiden. Jag kommer in i bra bloggdagar sen går de dagar jag inte ens vill logga in på bloggen. Är de någon annan som också känner så ibland?

Jag älskar att blogga men suget finns inte alltid. Funderar på att stänga ner bloggen helt och hållet men då går de en tid sen saknar jag de igen och är återigen tillbaka på ” ruta ett ” .

Har saknat WP. Friheten här. Kanske är de fel portal som gör att jag inte vill skriva mer? Startade ju en ny blogg hos nouw men åh, den sidan suger. Vet inte vad jag vill göra. Får se hur jag gör.

En ny bild på mig

Kanske kan skriva här när jag bara känner för de. Ingen press, ingenting.

2 reaktioner till “Vet inte vad jag vill göra längre”

 1. Blogga när du känner för det. Fundera på varför du bloggar. Är det för att bli känd? Jag tror att det absolut vanligaste ”misstaget” folk gör med sociala medier som får en att tröttna är att enbart sikta mot kändisskap/samarbeten. Det är dit allt fokus ligger idag och när man inte når dit så tappar man motivationen. Det är då det är lättare att försöka tänka att man bloggar/YT/Instagrammar för att det är roligt. Hittar passionen och ha kul, det låter som du gillar att blogga. Blogga då för din skull och om saker som driver dig.

  Gilla

  1. Nej absolut inte för att bli
   Känd. Det orkar jag inte med! Haha. Tror jag har för höga krav på mig själv gällande allt med blogg, sociala medier osv . Tröttheten gör så påmind och så blir det att jag riktar de mot blogg eller något sånt . Tack snälla för tipsen ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s